Zoals je huis is, ben jij
1222
post-template-default,single,single-post,postid-1222,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
antieke deuren

Zoals je huis is, ben jij

De inrichting van een huis zegt altijd iets over  de mensen die het huis bewonen.  De juiste harmonie vinden tussen het maken of vinden van iets dat mooi, leuk of bijzonder op zich is én past in jouw huis blijft daarom altijd persoonlijk. Het is niet alleen wat de één mooi vindt, kan de andere verfoeien. Je komt ook woonitems tegen, die je prachtig kunt vinden, maar geheel niet passen in jouw interieur.

Tegenwoordig zie je wel steeds meer dat oude gerecyclede woonartikelen gecombineerd worden met een modern interieur. Bijna iedereen heeft wel iets van ´vroeger´ in huis.  Een oude overzeese verhuiskist, kast uit grootmoedertijd, een kinderwieg, waarin vele familiegeneraties hun eerste levensjaar doorbrachten of bijvoorbeeld oud speelgoed uit eigen jeugd sieren de kamer. Vaak is er ook wel iets in huis uit de alom bekende Zweedse woonwinkel en nemen we leuke souvenirs mee vanuit andere plaatsen of landen.  Zo kleuren wij allemaal onze eigen persoonlijke woonplek in. Ieder huis heeft zijn eigen verhaal. Zoals je huis is ben jij.

De komende weken hebben wij een aantal mooie woonartikelen in de aanbieding. Ze zijn nu nog alleen online in de winkel te koop. Onze woonartikelen zijn met zorg uitgekozen, veelal handgemaakt en daarom uniek. Ze worden niet op grote schaal geproduceerd en zijn daarom het tegengestelde van de massaproducten. Geen van deze artikelen zijn identiek en goed voor een persoonlijk tintje in de huiselijke sfeer.

  

 

Geen reactie's

Geef een reactie