Eenvoud
1170
post-template-default,single,single-post,postid-1170,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.1.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-19.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Eenvoud

“De aspecten van dingen die voor ons het meest belangrijk zijn, blijven door hun eenvoud en alledaagsheid verborgen”

Ludwig Wittgenstein, Oostenrijks-Britse filosoof.

 

In Midden-Nederland zit de eerste schoolweek er inmiddels op. Velen van ons zijn weer aan het werk en langzamerhand komt het najaar dichterbij. Ieder jaar leven we met z’n allen naar het vakantiegevoel toe. We zoeken ons vertier in verre reizen of niet dagelijkse omgevingen. Zelden kunnen we thuis het zelfde gevoel van vrijheid en rust ervaren. De drang van verandering van omgeving, beleving en ervaring is zo groot, dat we onze dagelijkse beslommeringen in vakantietijd tijdelijk willen ontvluchten.

Vaak beseffen we dat  het toch ook weer heerlijk is om na zo’n vakantie buitenshuis terug te komen op ons zo vertrouwelijke thuisplek. Die vaak ook nog eens veel meer ‘luxe’ bevat, dan welke mooie vakantieplek dan ook. Een groot goed om alles weer binnen handbereik te hebben en op ons eigen vertrouwde bank neer te ploffen. Alles weer op z’n plek en ons dagelijkse structuur in werkweek, het schoolgaan, onze vrijetijdsbesteding, sociale contacten en familieperikelen worden weer met gemak opgepakt. En juist dat alles is juist een groot goed en belangrijker dan welke vakantie dan ook! Stel je voor dat je dat alles niet hebt. Het gewoon thuiskomen is echt niet voor iedereen weggelegd. Dus ik zeg ”Geniet vooral ook van de dagelijkse beslommeringen en besef dat het heerlijk is om weer thuis te kunnen komen”

Wil je het vakantiegevoel het liefst óók thuis ervaren………….Ceci et Cela zal je de komende weken verrassen met buitengewone woon-items tegen relaxte prijzen.

Geen reactie's

Geef een reactie